Konkurs i warsztaty Akademii Smaku

Magda

W kwietniu wzięłam udział w konkursie Akademii Smaku “Głębia Smaku”na przepis z rybami i owocami morza, gdzie można było wygrać udział w warsztatach z Tomaszem Jakubiakiem. Mój przepis bardzo spodobał się jurorom i zostałam zaproszona na warsztaty a na dodatek na tych warsztatach było przyrządzane moje danie tj. grilowany jesiotr w sosie pomidorowo-kokosowym z qiunoa :)

Warsztaty odbyły się w Warszawie w siedzibie Akademii Smaku. Warsztaty poprowadził Tomasz Jakubiak. To był świetny dzień spędzony na warsztatach rybnych gdzie oprócz gotowania i próbowania potraw można było się dużo nauczyć od Tomasza :) Dziękuję :)

Mój przepis w trakcie tworzenia przez innych :)

Podczas warsztatów został ze mną przeprowadzony wywiad a mój przepis na jesiotra znalazł się w gazetce Akademii Samku Głębia Smaku :)

 

Print Friendly, PDF & Email
Jeżli masz ochotę na 100 pysznych bezglutenowych przepisów na 4 pory roku nie publikowanych na Kuchennych Wariacjach to zrób sobie prezent i kup nasza ksiażkę :)

Jeżeli jesteście zainteresowani zakupem "Sezonowo Bezglutenowo" to możecie ją sobie sprawić za pośrednictwem księgarni online:

  1. Świat książki
  2. Empik
  3. Tania książka
lub stacjonarnie np. w Empiku :)

 



Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *