Konkurs i warsztaty Akademii Smaku

Magda

W kwietniu wzięłam udział w konkursie Akademii Smaku “Głębia Smaku”na przepis z rybami i owocami morza, gdzie można było wygrać udział w warsztatach z Tomaszem Jakubiakiem. Mój przepis bardzo spodobał się jurorom i zostałam zaproszona na warsztaty a na dodatek na tych warsztatach było przyrządzane moje danie tj. grilowany jesiotr w sosie pomidorowo-kokosowym z qiunoa :)

Warsztaty odbyły się w Warszawie w siedzibie Akademii Smaku. Warsztaty poprowadził Tomasz Jakubiak. To był świetny dzień spędzony na warsztatach rybnych gdzie oprócz gotowania i próbowania potraw można było się dużo nauczyć od Tomasza :) Dziękuję :)

Mój przepis w trakcie tworzenia przez innych :)

Podczas warsztatów został ze mną przeprowadzony wywiad a mój przepis na jesiotra znalazł się w gazetce Akademii Samku Głębia Smaku :)

 

Jeżli masz ochotę na zestaw pysznych bezglutenowych świątecznych


E-book: Bezglutenowe potrawy świąteczne” width=
 



Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *