- Zupa rydzowa - listopad 21, 2023
- Kasza gryczana z zielonymi warzywami (wychodzenie z postu Dąbrowskiej) - marzec 20, 2023
- Gulasz warzywny z soczewicą (wychodzenie z postu Dąbrowskiej) - marzec 9, 2023
W kwietniu wzięłam udział w konkursie Akademii Smaku “Głębia Smaku”na przepis z rybami i owocami morza, gdzie można było wygrać udział w warsztatach z Tomaszem Jakubiakiem. Mój przepis bardzo spodobał się jurorom i zostałam zaproszona na warsztaty a na dodatek na tych warsztatach było przyrządzane moje danie tj. grilowany jesiotr w sosie pomidorowo-kokosowym z qiunoa :)
Warsztaty odbyły się w Warszawie w siedzibie Akademii Smaku. Warsztaty poprowadził Tomasz Jakubiak. To był świetny dzień spędzony na warsztatach rybnych gdzie oprócz gotowania i próbowania potraw można było się dużo nauczyć od Tomasza :) Dziękuję :)
Mój przepis w trakcie tworzenia przez innych :)
Podczas warsztatów został ze mną przeprowadzony wywiad a mój przepis na jesiotra znalazł się w gazetce Akademii Samku Głębia Smaku :)