Konkurs – wygraj książkę „Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej – i co dalej”

Magda

Dzisiaj zapraszamy Was na drugi z trzech konkursów, gdzie co tydzień do wygrania jest książka Beaty Anny Dąbrowskiej. W drugim  konkursie do wygrania jest książka „Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej – i co dalej” :)

 

Zasady konkursu:

1. Tematem konkursu będzie „kalafior”. Aby wziąć udział w konkursie należy przesłać na maila 1 przepis i 1 zdjęcie na dowolne danie z kalafiorem – nie linki do przepisów! Ważne: wysyłacie zdjęcie zrobione przez Was, a nie „zapożyczone” z netu ;)
2. Na Wasze zgłoszenia czekamy pod mailem: KONKURS@KuchenneWariacje.pl do 22 sierpnia 2018 r. do północy.
3. Do 26 sierpnia 2018 r. w niniejszym wpisie poinformujemy do kogo powędruje książka :)
4. Wygraną jest 1 książka Beaty Anny Dąbrowskiej „Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej – i co dalej”.
5. Prosimy przesyłać  wyłącznie po jednej propozycji :)
6. Nie oceniamy zdjęć niemniej im bardziej będzie ono apetyczne tym lepiej bo w końcu najpierw jemy oczami – tylko żeby to były zdjęcia przesłanej potrawy bo już się nam zdarzyło, że przepis nijak nie pasuje do tego co na zdjęciu i choć zdjęcie byłoby fajne to z góry nie bierzemy takich przepisów pod uwagę ;)
7. Wysyłka nagrody tylko na terenie Polski

Miłej zabawy ;)

 

Ważne !!!

Bardzo prosimy aby każdy mail zawierał zgody (przepisy wysłane bez zgód nie będą mogły zostać opublikowane a tym samym brać udziału w konkursie).

1. Wyrażam zgodę na opublikowanie przepisu wraz ze zdjęciem i podaniem imienia autora przepisu na stronie „Kuchenne Wariacje” celem wzięcia udziału w konkursie.

2. Wyrażam zgodę na otrzymanie drogą elektroniczną, na podany adres e-mail, informacji o ewentualnej wygranej w konkursie

3. Wyrażam zgodę na wysłanie (w przypadku wygranej) na podany adres domowy nagrody w konkursie.

 

Przepisy konkursowe:

1. Patrycja F – steki z kalafiora
Prosty a pyszny przepis na kalafiora!
3-4 plastry kalafiora wykrojone ze środka główki
olej do posmarowania
sól, curry, oregano
Plastry kalafiora układamy na blasze wyłożonej papierem, smarujemy olejem i nacieramy przyprawami.
Wstawiamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na około 20 minut (sprawdzamy widelcem czy są już miękkie).
Podajemy z młodymi ziemniakami i innymi letnimi warzywami (u mnie bób i placki z cukinii, do tego klopsiki ale może być i fasolka szparagowa z jajkiem sadzonym).

Rozwiązanie konkursu :)

Nagroda w konkursie wędruje do … Patrycji F :) Gratulujemy wygranej i prosimy o przesłanie danych adresowych na maila :)

Print Friendly, PDF & Email
Jeżli masz ochotę na 100 pysznych bezglutenowych przepisów na 4 pory roku nie publikowanych na Kuchennych Wariacjach to zrób sobie prezent i kup nasza ksiażkę :)

Jeżeli jesteście zainteresowani zakupem "Sezonowo Bezglutenowo" to możecie ją sobie sprawić za pośrednictwem księgarni online:

  1. Świat książki
  2. Empik
  3. Tania książka
lub stacjonarnie np. w Empiku :)

 



Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *