Fotorelacja: warsztaty pizza rodem z Hell’s Kitchen

słodki facet
Latest posts by słodki facet (see all)

Nie ma to jak dobra pizza, ale jeżeli do tego jest to pizza rodem z Hell’s Kitchen to już bajka :)

003Taka też była podczas sobotnich warsztatów, które zorganizował dla blogerów Sebastian Szromu Schrom – uczestnik 3 polskiej edycji Hell’s Kitchen – w Lounge Bar & Restaurant La Rossa, gdzie jest szefem kuchni :) Mogliśmy spróbować kilka wersji tego włoskiego specyfiku z różnymi mniej lub bardziej tradycyjnymi dodatkami jak ozorki, flądra czy dzika kaczka, a także zobaczyć jak może być inaczej podana :) Zawsze to coś innego niż standardowa hawajska lub peperoni :)

Dzięki Szromu :)

001002 004 005 006 007 008 009 009a 010 011 012 013 014 015 016 016a 016b 016c 017 018 019 019a 019b 019c 020 021 022 023 024 025 026 027 028 029

 

Print Friendly, PDF & Email
Jeżli masz ochotę na 100 pysznych bezglutenowych przepisów na 4 pory roku nie publikowanych na Kuchennych Wariacjach to zrób sobie prezent i kup nasza ksiażkę :)

Jeżeli jesteście zainteresowani zakupem "Sezonowo Bezglutenowo" to możecie ją sobie sprawić za pośrednictwem księgarni online:

  1. Świat książki
  2. Empik
  3. Tania książka
lub stacjonarnie np. w Empiku :)

 



Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *