- Targi Gluten Free Expo - czerwiec 19, 2018
- Gryczanka z kapustą i grzybami czyli inna odsłona łazanek - grudzień 15, 2017
- Bezglutenowe tiramisu z malinami - listopad 27, 2017
Za nami kolejne zmagania na festiwalu Małopolski Smak. Tym razem pokaźna ekipa zawędrowała do Tarnowa :) Mieszkańcy i goście tego miasta mogli tym razem spróbować żurku stryszawskiego i chrzanówki lanckorońskiej przygotowanych przez blogerów, flaków po Wadowicku, które sporządziła zebrana ekipa kucharzy i które “doprawiły” władze Tarnowa, śledzi przygotowanych przez Pawła i Grzegorza z Gotowanie z pasją, czy specjałów kuchni fusion zaserwowanych przez Maćka Koźlakowskiego. Oczywiście to nie wszystko bo całą masę różnych specjałów przygotowali zawodowi kucharze, którzy uczestniczyli tego dnia w festiwalu, ale tak szybko rozchodziło się jedzenie że nie nadążaliśmy spisywać tego co było :)
Jeżeli chcecie się przekonać co tym razem wspólna ekipa kuchni Małopolski Smak przygotuje dobrego to już jutro zapraszamy do Miechowa gdzie na pewno będzie co zjeść :)