Latest posts by słodki facet (see all)
- Targi Gluten Free Expo - czerwiec 19, 2018
- Gryczanka z kapustą i grzybami czyli inna odsłona łazanek - grudzień 15, 2017
- Bezglutenowe tiramisu z malinami - listopad 27, 2017
Kolejne warsztaty kulinarne za nami :) Były to czwarte (a nasze drugie) warsztaty organizowane przez Szkołę Dielta w Krakowie. Jak przystało na okres jesienny, tematyka warsztatów nawiązywała do tej pory roku i głównym produktem jaki królował przez te parę godzin była dynia :) Pod czujnym okiem Jurka i Andrzeja uczestnicy przygotowali kilka propozycji na jesienne dni którymi były nioki z dynią, dwie zupy, sałatki i pasty oraz kawałeczek mięska z pieczoną dynią :) Nie da się ukryć że było pysznie i wesoło a co najważniejsze to to iż wpadło znów troszkę pomysłów na nowe specjały, które mamy nadzieję wkrótce pokazać na naszym blogu :)