Latest posts by słodki facet (see all)
- Targi Gluten Free Expo - czerwiec 19, 2018
- Gryczanka z kapustą i grzybami czyli inna odsłona łazanek - grudzień 15, 2017
- Bezglutenowe tiramisu z malinami - listopad 27, 2017
Kolejne warsztaty kulinarne za nami, które zorganizowane były w JCC Kraków – nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz :) Tym razem zawędrowaliśmy w ciepłe rejony gdzie razem z prowadzącą Marysią Niziołek przygotowywaliśmy potrawy z kuchni Żydów marokańskich. Była sałatka, ciasteczka, oliwki w pomidorach czy też cieciorka :) Miały być też chlebki marokańskie ale jakoś tak wyszło że się nie udało – może następnym razem ;) Tak czy inaczej dwie godziny spędzone w miłej i pachnącej atmosferze, z której już za momencik podeślemy Wam przepisy na sałatkę z pieczonych buraków i słodkie daktylowe ciasteczka :)